Blog  
 Page Blog
Blog » 2011 » december

Eikenlo 1G – 4Ghent 1G : 5-3 Door Geert om 00:25 30/12/2011

Op donderdag 29 december stond de laatste wedstrijd op het programma van de heenronde. We mochten het opnemen tegen 3de in de stand, 4Ghent. Bij winst konden we terug komen tot op 1 punt van de leider (Lokerse 3G) en doen we in principe nog mee voor het kampioenschap (al hebben/hadden we vooraf niet echt de ambitie). Bij verlies komen we 3 punten achter op de leider en zijn we onze 2de plaats kwijt, dan lijkt het me nog moeilijk om kampioen te spelen en degraderen zullen we niet meer doen. Bij een gelijkspel heeft alleen Lokeren een voordeel en schieten wij er niet veel mee op. Het is dus een beetje een “alles of niets” wedstrijd. Kim, Katleen, Kevin, GaĆ«lle en ik gingen de strijd aan met de spelers van Mariakerke…

In onze dubbel mochten Kevin en ik het opnemen tegen Koen Kesteleyn en Geert Blomme. Kim en Katleen speelden tegen Sarah Vander Massen en Ine Cornelis. Kevin en ik gingen gemotiveerd van start, we wisten beiden dat het een belangrijke avond zou worden. We begonnen zeer goed aan de partij. We konden vlot combineren en goed aanvallen. We kwamen op 5-0, 11-0, … 15-0… 19-0… En maakten dan onze eerste fout. We wonnen de set met 21-1! šŸ™‚ De tweede deden we het iets rustiger en bleef de score aanvankelijk gelijk. Na even extra druk te zetten kwamen we terug op een mooie voorsprong, waarna we de partij binnenhaalden met 21-17.
Ondertussen hadden de dames hun eerste set afgewerkt en gewonnen met 24-22, spannend setje.

Ik ging na dubbel meteen van start aan mijn enkel tegen Geert Blomme. Ik startte wat onzeker en vooral zeer onrustig. Het werd 6-6 voor ik mijn ritme gevonden had, bij 10-6 in mijn voordeel kwam ik tot enig rust en had ik alle vertrouwen in de set. Ik won vrij eenvoudig met 21-9. In tweede set was het aanvankelijk terug even doorzetten. Maar na een 10-tal punten had ik terug grip op de rally’s en won vrij eenvoudig de wedstrijd met 21-10.
Intussen hadden de dames in hun dubbel de tweede set verloren met 16-21 en waren ze alles aan het geven in de derde set. Die set werd uiteindelijk spannend gewonnen met 21-18.

Tussenstand : 3-0. Een gehoopte startscore…

Kevin mocht het dan opnemen tegen Tim Moerman (B2). Daarin kreeg Kevin zeker geen cadeau. Kevin bewoog niet optimaal over het terrein en kreeg daardoor moeilijk de rally’s onder controle. Toch bleef hij aan de goede kant van de score en won de eerste set met 21-18. In de tweede set hetzelfde spelbeeld. Goede diepe slagen werden te weinig opgevolgd, waardoor hij het zich moeilijker maakte dan nodig. De nodige spanning was aanwezig en dit was zeker merkbaar. In verlenging wist Kevin de partij te winnen met 24-22.

Tussenstand : 4-0. Met het oog op de mixen, lag de winst voor het grijpen.

Katleen mocht het in haar partij opnemen tegen Sarah Vander Massen, Gaƫlle streed tegen Ine Cornelis. In de eerste set werd Katleen toch wat overspeeld. De set werd verloren met 10-21. In de tweede set bood Katleen zeer degelijk weerwerk. In haar beste set tot nu toe wist ze net niet te winnen. Katleen verloor nipt met 19-21. Gaƫlle speelde in haar eerste set vrij goed. Met diepe slagen wist ze goed druk te zetten, maar liet soms het punt nog onnodig lopen. Ze verloor de set wel met 14-21. In de tweede set was alle diepte weg uit het spel van Gaƫlle. Ze verloor de set dan ook met 10-21.

Tussenstand : 4-2. En dan de mixen …

Kim en Kevin namen het op tegen Tim en Sarah. GaĆ«lle en ik speelden tegen Koen en Ine.Ā  Kim en Kevin kenden in hun partij weinig problemen. Ze wonnen beide sets vrij eenvoudig en lieten 21-14 en 21-10 noteren. GaĆ«lle en ik hadden het een stuk moeilijker. De eerste set konden we toch een mooie voorsprong bijeen spelen en wisten we de set te winnen met 21-15. De tweede set werd zowat alles naar GaĆ«lle gespeeld en daar kregen we het moeilijk. GaĆ«lle wist niet wat te doen en sloeg zowat alles buiten of in het net. We verloren de tweede set met 16-21. In de derde set, even bijstellen en terug in actie. Toch lukt zeer weinig bij GaĆ«lle en werd het uitermate moeilijk om rally’s te spelen. De weinig rally’s wisten we wel meestal te winnen. Toch moesten we nipt de duimen leggen in de verlengingen met 21-23.

Eindstand : 5-3. De overwinning was een feit.

Persoonlijke conclusie: In de dubbel konden we niet beter starten. We voelden elkaar goed aan en gaven bijna nooit de aanval weg. Ook in mijn enkel kwam ik eigenlijk nooit in de problemen. Hier en daar maakte ik wel tƩ eenvoudige fouten. In het gemengd speelde ik op zich een goede partij, ik zelf maakte weinig of geen fouten. Hoewel we weinig aan aanvallen toekwamen en het vooral op verdediging aankwam. We verloren uiteindelijk nipt, terwijl ik het gevoel had dat we dergelijke partij zeker niet hadden mogen verliezen en we eigenlijk al zwaardere partijen gewonnen hadden.

Met de overwinning komen we terug tot op 1 puntje van de leider (Lokeren 3G). We verstevigen onze tweede plaats en houden daarmee de eventuele optie tot kampioenschap nog open. Het zal een uitermate spannende terugronde zijn, laat Lokeren punten liggen? Kunnen wij onze sterke eerste seizoenshelft evenaren of zelfs verbeteren?
Onze eerstvolgende partij is terug tegen 4Ghent, ditmaal in Mariakerke op 26 januari 2012.

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties uitgeschakeld voor Eikenlo 1G – 4Ghent 1G : 5-3
Eikenlo 1G – Drive 1G : 5-3 Door Geert om 19:49 27/12/2011

Donderdag 22 december stond onze 2de thuiswedstrijd op het programma. Na 4 uitwedstrijden en 1 thuiswedstrijden stonden we op een 3de plaats in de stand, met 2 wedstrijden minder dan de meeste andere teams. Bij winst konden we de 2de plaats innemen, wat een zeer mooie doelstelling was. We mochten het opnemen tegen Drive, voor mij zowat de onbekende uit de reeks. Ikzelf had nog nooit tegen de spelers van drive gespeeld (op uitzondering van 1 speler, waar ik zo’n 5 jaar geleden eens tegen gespeeld heb). Het werd dus afwachten. Kevin, Katleen, Kim, GaĆ«lle en ik gingen voluit.

Kevin en ik gingen van start met de dubbel tegen Steve De Ridder en Bart TournƩ. Kim en Katleen speelden ondertussen tegen Lynn Huyck en Saartje Vermeir. Kevin en ik gingen wat onrustig van start. We maakten te veel onnodige fouten voor goed te zijn, toch bleef de score gelijk en konden we op het einde van de set toch iets forceren en wonnen we met 21-15. In de tweede ging het niet veel beter, toch bleven we aan de goede kant van de score en wonnen met 21-16.
Ondertussen hadden de dames ook hun partij afgerond met 21-17 en een 21-9!

Tussenstand : 2-0. Een goede start.

Daarna nam ik het op tegen Steve in mijn enkel. Ik had nog niet eerder tegen Steve gespeeld dus was het even afwachten. Ik begon zeer nerveus aan de partij en bewoog als gevolg heel slecht. Toch kwam ik enkele punten op voorsprong en kon ik vrij eenvoudig de eerste set binnen halen met 21-13. In de tweede ging het aanvankelijk goed verder, ik kon een voorsprong nemen van een 4-tal punten, maar kon nooit echt doordrukken. Zo bleef het spannend, toch won ik de partij met 21-18.
Ondertussen had Katleen haar enkel afgerond. Ze verloor haar partij met 16-21 en 15-21, maar had er wel ene van haar betere partijen opzitten. Zo is het duidelijk dat training toch beterschap brengt šŸ™‚

Tussenstand : 3-1. Een misschien te verwachten tussenstand, maar dus mooi op schema voorlopig.

Kevin mocht het dan opnemen tegen Bart, het is Kevin’s laatste partij als B2 tegen een B1. Kevin speelde een uitstekende eerste set, met goede variatie en doelgerichte aanvallen wist Kevin de eerste set vlot binnen te halen met 21-15. Echter in de 2de set wist Kevin zijn goede niveau niet vast te houden. Een beetje concentratie verlies bracht hem meteen op een 10-tal punten achterstand. Set twee werd weggegeven met 8-21. Vol aan de bak dus in set 3, hier zagen we bij momenten goede punten. Toch waren er teveel directe en onnodige fouten en werd het steeds achtervolgen voor Kevin. Uiteindelijk verloor hij de partij met 15-21.
Gaƫlle nam het in haar partij op tegen Saartje, na haar uitstekende partij en Beveren was het dus afwachten of ze haar niveau zou kunnen evenaren. In de eerste set zagen we maar een schim van haar spel in Beveren. De set werd in geen tijd verloren met 7-21. De tweede set ging een stuk beter, maar toch was het net niet genoeg voor winst. De partij ging verloren met 16-21.

Tussenstand : 3-3. De mixen gingen beslissen …

Kevin en Kim speelden tegen Bart en Lynn, terwijl Gaƫlle en ik het opnamen tegen Nick Heyvaert en Saartje. Ik ging in mijn mix zeer geconcentreerd van start, met het oog om de partij te kunnen winnen en zo 2 punten thuis te houden. Ik slaagde aardig in mijn opzet en speelde zeer aanvallend. Het bracht ons op een mooie voorsprong en het werd vooral een zaak van volhouden. We wonnen de set met 21-13. In de tweede set probeerde ik Gaƫlle te kalmeren en mezelf terug op koers te zetten. Dit lukte vrij aardig en we namen opnieuw een mooie voorsprong. We wonnen de partij met 21-12 in de tweede set. Intussen hadden Kim en Kevin ook hun partij gewonnen tegen Bart en Lynn met 21-16 en 21-14.

Eindstand : 5-3. Gelukkig zijn we niet slecht in de mixen en daar draait de competitie tenslotte om … šŸ™‚

Persoonlijke conclusie: Onze heren dubbel ging vrij goed, we speelden zeker niet ons beste spel, maar wisten wel overtuigend de partij binnen te halen. In mijn enkel had ik vooral last van de thuis-stress … Het niveau van mijn tegenspeler was zeker niet slecht, maar met degelijk spel zou ik de partij gemakkelijker moeten kunnen winnen. In het gemengd ging het wel een stuk beter, ik kon vlot mijn spel spelen en zo kwamen we nooit echt in de problemen.

Onze volgende wedstrijd is donderdag 29 december, dan nemen we het thuis op tegen 4Ghent. Voor ons eigenlijk een beetje een “alles of niets” wedstrijd. Momenteel staan we op een 2de plaats. Bij winst doen we in principe nog mee voor het kampioenschap (niet dat we titel ambities hadden, maar je weet nooit hoever we kunnen komen). Bij verlies zit het seizoen er op, dan denk ik niet dat we nog meedoen voor het kampioenschap en degraderen zullen we niet meer doen. Kom dus zeker supporteren, het beloofd een spannende partij partij te worden met de strijd om de 2de plaats.

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties uitgeschakeld voor Eikenlo 1G – Drive 1G : 5-3
Beveren 1G – Eikenlo 1G : 2-6 Door Geert om 22:40 19/12/2011

Op zondagavond mochten we het opnemen tegen Beveren. Kevin en ikzelf hadden net het tornooi van De Mintons achter de rug en gingen dus iets minder fit, maar daarom niet minder enthousiast, richting Beveren. Persoonlijk keek ik vooral uit naar de partijen tegen Jo Van De Perre, het boegbeeld van Beveren. We gingen met Kim, Katleen, Gaƫlle, Kevin en ikzelf de strijd aan.

Kevin en ik namen het op tegen Jo en Stijn Somers. Kim en Katleen speelden tegen Ilse Van Eynde en Isabel De Munck. Kevin en ik begonnen matig aan de partij, even het aanpassen aan tegenstander, shuttle en omgeving. We wonnen toch de eerste set vrij vlot met 14-21. In de tweede set konden we niet echt doordrukken en maakten teveel fouten om afstand te nemen. We wonnen de set wel met 18-21. Ondertussen hadden ook de dames hun partij gewonnen met 14-21 en 18-21.

Tussenstand : 0-2. Mooi op schema om puntjes mee te nemen naar huis.

In mijn enkel mocht ik het dan opnemen tegen Jo. Een partij waar ik toch naar uitkeek. Mits goed spel moest ik de partij kunnen winnen, gemakkelijk zou het zeker niet zijn.
In de eerste set liet ik me nogal verleiden tot enkele foutjes. Ik kon moeilijk afstand nemen en hield de spanning in de set. Ik won de set met 17-21. In de tweede set ging ik geconcentreerder van start. Ik kon nu wel een mooie voorsprong bijeen spelen, tot frustratie bij Jo. Ik hield men concentratie vast en speelde een degelijke set. Ik won verdiend met 13-21.
Kevin nam het op tegen Stijn, een degelijke C1. De eerste set wist Kevin te winnen met 18-21. In de tweede set begon het tornooi van De Mintons zijn tol te eisen. Door een gezwollen enkel werd het moeilijk om verre verplaatsingen te belopen. Na een slechte start liet Kevin de tweede set schieten met 21-12. In de derde set ging het er terug hard aan toe, beide heren probeerden zowat alles naar beneden te kloppen. Tactisch geen verrassingen meer, dus een spannend einde naderde. Daarin wist Kevin toch net iets meer te geven en de set te pakken met 19-21.

Tussenstand : 0-4. Een eerste punt is reeds binnen.

Bij de dames nam Katleen het op tegen Ilse Van Eynde (B1), GaĆ«lle tegen Isabel De Munck (B2). Katleen streed terug waardig in beide sets, maar verloor de partij met 21-12 en 21-8. Al waren de rally’s langer dan de score doet vermoeden.
Gaƫlle wist in haar partij niets te beginnen tegen Isabel in de eerste set. Ze verloor kansloos met 21-10. Toch wist ze haar uitermate goed te herpakken in de 2de set. Krachtige slagen naar het achterveld brachten Isabel onder druk en daar wist Gaƫlle wel raad mee. De tweede set werd nipt gewonnen met 20-22. In de beslissende derde set kwam Gaƫlle op een kleine achterstand. Toch vocht ze zich terug maar moest uiteindelijk toch nipt de partij laten gaan met 19-21. Toch speelde Gaƫlle haar beste partij tot hier toe, hopelijk kan ze dit niveau vast houden naar de toekomst toe.

Tussenstand : 2-4. De beslissing moest dus uit de mixen komen.

Kim en Kevin namen het op tegen Stijn en Ilse, terwijl GaĆ«lle en ik het mochten opnemen tegen Jo en Karmen De Boer (C2). In onze partij vreesde ik vooral de services van Jo naar GaĆ«lle. Na enkele punten gespeeld te hebben was het zover, de eerste cross service van Jo was meteen raak. Gelukkig konden we er hetzelfde tegen over zetten en service ik cross naar Karmen, die bij momenten even uitleg kreeg van Jo hoe het juist moest. Na enkele services heen en terug en enkele snelle rally’s wonnen we de eerste set met 14-21. In de tweede set wist iedereen waar ze moesten staan en werd het een spannende set. We konden wel een kleine voorsprong nemen, maar het bleef steeds spannend. We wonnen uiteindelijk de partij met 18-21. Ondertussen hadden Kim en Kevin hun partij ook gewonnen met 18-21 en 15-21.

Eindstand : 2-6. Een mooie overwinning met leuke wedstrijden.

Persoonlijke conclusie: Ikzelf was zeer gemotiveerd om het op te nemen tegen Jo en zijn ploeg. Het zijn steeds mooie partijen, die mits goed spel wel kunnen gewonnen worden. Zodoende hebben we ook de dubbel gewonnen zonder veel problemen eigenlijk. Ook mijn enkel ging vlotter dan verwacht. Jo speelde naar mijn gevoel niet op zijn beste niveau. In de mix was het even afwachten hoe Gaƫlle het zou doorstaan, maar na de eerste punten bleek wel dat er mogelijkheden lagen. We speelden een zeer degelijke partij en haalden de winst binnen. Zelf speelde ik 3 goede partijen, al kon de herendubbel misschien wel iets strakker.

Onze volgende wedstrijd is op 22 december, dan nemen we het thuis op tegen Drive.

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties uitgeschakeld voor Beveren 1G – Eikenlo 1G : 2-6
Tornooi De Mintons 2011 Door Geert om 21:07

Op 17 & 18 december deed ik nog eens mee aan het tornooi van De mintons. Traditie getrouw een weekend waarin er sneeuw ligt … echter op zaterdag nog geen sneeuw te zien. Zondagmorgen was de eerste sneeuw van deze winter gearriveerd, mooi op tijd dus. De traditie blijft in eer. Ik speelde er dubbel met Kevin en enkel.

Ik mocht starten met een enkel. Tegenstander van dienst was Tim Heirman, een onbekende voor mij. Het was wĆ©l iemand met een goede badmintonsmaak, hij droeg een shirt van Taufik Hidayat, ook mijn favoriete speler. En dat zie je niet veel, de meeste badminton “kenners” gaan voluit voor PG … Tot daar het respect voor mijn tegenstander šŸ˜‰
Ik begon uitermate onzeker aan de partij en had totaal geen gevoel van lijnen. Ik probeerde alles terug te brengen en zelf alles binnen te houden. Dit bleek genoeg voor de eerste set binnen te halen met 21-15. In de tweede set stond ik direct een 6 tal punten achter. Ik vocht me terug en won de partij met 21-18 van TH (jammer genoeg niet Taufik Hidayat maar Tim Heirman …). Na een barslechte wedstrijd die zeker niet hoogstaand was, was ik toch een ronde verder en meteen gedaan met enkelen op zaterdag.

Daarna mochten Kevin en ik 3 dubbels spelen (poule). Onze eerste wedstrijd was tegen Koen De Cauwer en Yves Van Kerckhoven. Een onbekend duo die meteen zijn stempel op de partij drukte door onenigheid over de snelheid van de shuttles die te traag waren bij het testen, maar die in de rally’s wel 50% werden buiten gemept. We lieten ons niet van de kaart brengen en wonnen de partij in 2 sets met 21-15 en 21-19.
Daarna mochten we het opnemen tegen een thuisduo Bram De Maesschalck en Wesley Lauwers. De eerste set was het even zoeken, we stonden ook aan de mindere kant van het veld. Toch wonnen we de set met 21-16. De tweede set werd er weinig weerstand geboden door onze tegenstanders en ging vlotjes met 21-8 naar ons.

De beslissende partij tegen het eerste reekshoofd dus. We mochten het opnemen tegen Michael De Saedeleer en Glenn Van Schuerbeeck. In de eerste set zagen we de shuttles te snel op de grond liggen. Het tempoverschil met de andere partijen was vrij groot en dus moesten we even aanpassen. Zodoende passeerde de eerste set ons met 14-21. In de tweede set sprongen we mee in het tempo en konden we goed volgen, we kwamen soms zelfs op een kleine voorsprong. In de beslissing maken we 2 foutjes en moeten we toch de set laten gaan met 19-21.
Net zoals vorige week spelen we een goede tweede set, die veel belovend zou zijn voor een derde …

Op zondag mocht ik dan terug aantreden voor het enkelspel. Hoewel mijn eerste tegenstander niet kwam opdagen en ik dus meteen tegen het eerste reekshoofd mocht opnemen, Stijn Lekens. Ook dat was even aanpassen voor mij, het was alweer een hele tijd geleden dat ik nog een degelijke B1 tegenover me had. Ik kon aardig wat rally’s spelen en enkele mooie punten pakken. Toch maakte ik teveel fouten in verdediging om de eerste set mee te doen voor winst. Ik verloor de set met 12-21. In de tweede set vocht ik voor ieder punt. Ik kon een kleine voorsprong opbouwen en wist minder fouten te maken (met een beter zicht op het veld, lukt het toch iets beter). Ik won de tweede set met 21-16. In de derde set stond ik vrij snel 4 punten achter, ik kwam nog terug, maar moest toch draaien met een 5 punten achterstand. Die kon ik niet meer goed maken en verloor de partij met 11-21.

Persoonlijke conclusie: In onze dubbel exact hetzelfde scenario als vorige week. Het tempoverschil tussen de verschillende wedstrijd is te groot en een gebrek van dergelijke partijen brak ons terug op. Toch speelden we de tweede set tegen Glenn en Michael zeker niet slecht. In mijn enkel zowat hetzelfde, een gebrek aan training en scherpte is toch voelbaar. Toch heb ik enkele mooie rally’s kunnen spelen tegen een tegenstander die tegenwoordig zowat alles vlot wint en dat stemt met toch tevreden.

Geplaatst onder: Badminton,Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Tornooi De Mintons 2011
Tornooi Herne 2011 Door Geert om 12:28 11/12/2011

Op zaterdag 10 december deed ik voor het eerst mee aan het tornooi in Herne. Zowel het heren dubbel als het gemengd dubbel werden afgewerkt op zaterdag. Ik speelde heren dubbel met Kevin, gemengd met Kim.

Kevin en ik mochten het in onze eerste partij opnemen tegen ex-A Benjamin Braem en Lode Vanholder. Daarin gingen we uitermate sterk van start. We maakten geen enkele fout en stonden zo direct 7-0 voor. De eerste set werd dan ook vlotjes binnengehaald met 21-11. In de tweede set gingen we iets minder scherp van start, daardoor kregen we het even moeilijk. Eens we gelijk kwamen, was het voor de tegenstander voorbij. We wonnen ook de tweede set mooi met 21-14.
Na 3u wachten konden we beginnen aan onze 2de en meteen laatste wedstrijd in de poule beginnen. We moesten het opnemen tegen 1ste reekshoofd Gert Piqueur en Glenn Van Schuerbeeck. Meteen een heel pak sneller en een stuk hoger niveau. De eerste set was dan ook sneller voorbij dan gedacht. We verloren met 13-21. In de tweede set konden we beter meedraaien, we kwamen op voorsprong maar wisten deze nooit lang vast te houden. We verloren de tweede set nipt met 18-21. Gert en Glenn wonnen nadien ook het tornooi.

In de avond mochten Kim en ik aantreden in de mix. Onze eerste partij was tegen Nils Ottoy en Aurelie Schotte, normaal een haalbare kaart al is het toch steeds opletten. Zo begonnen we matig aan de partij, toch konden we snel een stukje hoger spelen en zo de eerste set vlot winnen met 21-13. In de tweede set ging het allemaal vrij gemakkelijk, we gingen vervolgens iets te laks spelen en maakten het soms onnodig spannend. We wonnen de set wel met 21-17.
In onze tweede partij mochten we het opnemen tegen een onbekend Waals duo. Al snel bleek dit wel haalbaar zolang we maar geconcentreerd bleven spelen. We wonnen de partij al bij al vrij eenvoudig met 21-13 en 21-9.
In de halve finale mochten we het opnieuw opnemen tegen een onbekend Waals duo, al had ik de heer reeds aan het werk gezien in het heren dubbel. Het beloofde geen gemakkelijke partij te worden. We speelden niet slecht en konden een kleine voorsprong opbouwen tot 20-15. Toch werd het nog even spannend, maar wisten we de set wel te winnen met 21-19. In de tweede set kwamen we in aanvankelijk op achterstand, toch konden we deze terug ophalen en ook de tweede set nipt winnen met 21-19.
In de finale mochten we het dan opnemen tegen 1ste reekshoofd Arnaud Deleu en Sara Haelterman. Zeker geen gemakkelijke partij, maar wel haalbaar. De eerste set begonnen we zeer goed, we konden een kleine voorsprong nemen en zo de set winnen met 21-19. In de tweede set maakten we teveel directe fouten en ging de set snel verloren met 11-21. In de derde set was het spanning vanaf het eerste punt. De score bleef dan ook lang gelijkopgaand. We konden enkele mooi rally’s winnen, maar maakten ook soms te snel een foutje. We probeerden naar het einde van de set wat te forceren, wat ons de wedstrijd kostte. We verloren de derde set nipt met 18-21.

Persoonlijke conclusie: Het heren dubbel met Kevin ging op zich zeker niet slecht, al merk je snel dat we te weinig wedstrijden spelen waar er echt tempo wordt gemaakt. Het gemengd met Kim ging prima, technisch en tactisch waren we op geen enkel moment de mindere. Toch missen we ook hier wat ervaring in dit niveau. Uiteraard kunnen we tevreden terugblikken met een finaleplaats op een tornooi zoals Herne.

Geplaatst onder: Badminton,Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Tornooi Herne 2011

Blog menu




Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje