Blog  
 Page Blog
Blog » 2007 » december

Tornooi Gullegem 2007 Door Geert om 13:46 31/12/2007

Om het jaar goed af te sluiten vond het laatste tornooi van dit jaar plaats in Gullegem. Ik speelde dubbel met Dieter, Mix met Ann-Sofie en enkel. Alle disciplines werden afgewerkt in poule.

Op zaterdag mochten we beginnen met de dubbel, Dieter en ik stonden als eerste geplaatst er werd dus wel iets verwacht van ons. Dieter en ik mochten ruim voor tijd starten tegen Steve Mahieu en Sam Castelein. Door weinig of geen opwarming startten we vrij slecht, we kwamen op een achterstand en konden wel achtervolgen maar verloren nipt de eerste set met 19-21. In de tweede set een gelijkaardig scenario, de score bleef lang gelijk toch konden we niet overtuigen in de 2de set. We verloren ook deze set met 18-21. In de tweede partij mochten we het dan opnemen tegen Ilé Rombauts en Joans Maes. Op papier een haalbare partij ware het niet dat we niet zo een goede dag hadden. We haalden niet ons gebruikelijk niveau en de frustatie kwam erbij. We verloren ook deze partij in 2 sets. In onze derde partij mochten we het opnemen tegen Wouter Naert en Stijn Meireman. Vorige week hadden we hier in 3 sets van verloren, om dit te evenaren zou het al moeilijk zijn. In de eerste set liep het voor geen meter, weinig zicht op de shuttle en de gebruikelijke fouten aan onze kant. In de tweede set was het iets beter, toch konden we nooit aanspraak maken op de set. We verloren ook deze partij in 2 sets. In onze laatste partij moesten we wel winnen. We speelden tegen Wout Naessens en Thomas Raepsaet, in de vorige confrontaties wonnen we dit steeds gemakkelijk. Ook nu haalden we vlot de eerste set binnen. In de tweede set speelden we zonder de nodige concentratie en verloren de set als gevolg. In de derde set terug bij de les en konden we terug gemakkelijk de overhand nemen. Zo hadden we toch één overwinning behaald van de 4 wedstrijden.
Een zeer teleurstellend resultaat eigenlijk.

Op zondag mochten we dan starten met de mixen. In onze poule mochten we het eerst opnemen tegen Stijn en Sara Meireman. De eerste set speelden we goed mee, ondanks de vele fouten die we maakten. Toch moesten we de set nipt laten gaan met 20-22. In de tweede set kwamen we op een kleine voorsprong die we gelukkig konden vasthouden en daardoor de set winnen met 21-19. In de derde set liep het dan een stuk beter bij ons en bij Stijn en Sara een stuk minder. We konnen de set winnen met 21-11. In onze tweede partij mochten we het opnemen tegen eerste reekshoofd Sofie Van Praet en Wouter Naert. In de eerste set speelden we zeer goed, geconcentreerd en maakten weinig fouten. Toch moesten we ook hier de set laten gaan met 19-21. In de tweede set was het een stuk minder, we kwamen door persoonlijke fouten op een kleine achterstand die we niet meer konden goed maken. We verloren de partij in 2 sets. Door opgave van Wout Naessens en Sofie De Block was dit meteen onze laatste partij in de mix, zo waren we 2de geí¯ndigd in de poule.

In de namiddag mochten we dan nog enkelen! In mijn eerste wedstrijd moest ik het opnemen tegen Dieter De Weert, niet een geheel onbekende. In de eerste set werd de trend al gezet na 3 rally’s van formaat, dat het een zware partij zou worden was meteen duidelijk voor ons beiden. Ik kwam uiteindelijk een beetje los op 13-8 en kon deze voorsprong vasthouden en de set uitmaken met 21-14. In de tweede set een gelijkaardig scenario, een gelijk verloop tot de helft, ik kwam op een kleine achterstand en was niet bij machte de score gelijk te trekken. Een beslissende derde set dus, in die set bleven we weer bij elkaar tot de wissel. Terug kwam ik op een kleine achterstand, die ik nog beetje bij beetje goed maakte maar net te kort kwam. Ik verloor de set met 18-21 en daarmee de partij. Een goede partij denk ik en een totaal andere Dieter dan we gewoon zijn. In mijn volgende partij mocht ik het opnemen tegen Wout Naessens. In de eerste set speelde ik gewoon mee, zonder zelf al te veel te doen, ik verloor dan ook de set. In de tweede set verhoogde ik ietswat het tempo en kon een mooie voorsprong opbouwen en zo de set binnenhalen. In de derde set kwam ik snel op een mooie voorsprong, de fouten stapelden zich op bij Wout en ik kon de set winnen met 21-9.
Ondertussen had Dieter verloren van Steve Mahieu en kon ik alsnog doorgaan als ik in 2 sets won van Steve, makkelijker gezegd dan gedaan. Steve had al zijn partijen gewonnen. In de eerste set speelde ik sterk en liet Steve weinig spel maken, ik maakte weinig fouten en nam de set met 21-14. In de tweede set probeerde ik mijn spel vast te houden, ik kwam op een snelle voorsprong en gaf ook deze niet meer weg. Ik won zowaar de tweede set met 21-12.
Mijn opdracht volbracht, toch moest Dieter nog een set laten liggen anders ging Dieter door. In de tweede set wist Dieter te winnen met 22-20, dus ging Dieter door naar de finale (waar hij later verloor van Wouter Naert). Jammer want eigenlijk had ik een set teveel weggegeven tegen Wout die eigenlijk wel te pakken was in 2 sets ware het niet dat ik de eerste set te slap begon. Ik eindigde dus 2de in mijn poule (doordat Dieter het onderling duel gewonnen had van mij, en doordat ik Steve in 2sets verslagen had), maar eigenlijk zat er zeker een finale in, maar ja je weet niet alles op voorhand 🙂 . Ik was goed om mijn dubbelpartner naar de finale te sturen, toch een mooi eindejaarsgeschenk vind ik 🙂

Over het geheel gezien een teleurstellende dubbel, in de mix had ik dergelijk resultaat verwacht en een kleine ontgoocheling in de enkel, poule in enkel is toch niet ideaal, een finale zat hier zeker in.

Geplaatst onder: Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Tornooi Gullegem 2007
Tornooi Torhout 2007 Door Geert om 15:49 24/12/2007

Zoals jaarlijkse gewoonte was het rond kerstdag het tornooi van Torhout. Ik speelde mee in het enkel, Dubbel met Dieter en Mix met Ann-Sofie.

Op zaterdagmiddag mocht ik eigenlijk starten tegen Mathijs Druart maar deze kwam niet opdagen, dus was ik een ronde vrij. Daarna mocht ik het opnemen tegen eerste reekshoofd Joeri Robin. In de eerste set speelde ik goed en had zelfs de bovenhand, ik kwam 20-17 voor maar kon de set niet beslissen. Ik maakte enkele directe fouten en verloor de set alsnog met 20-22. In de tweede set kwam ik snel op een achterstand, toch kwam ik stillaan terug en kon ik het gat van 5 punten terug dichten en de 20-20 halen. Maar ook in deze verlenging kon ik de set niet beslissen en verloor deze met 21-23. Uitermate jammer want hier was een 3setter zeker op zijn plaats geweest, en met enig geluk kon ik ook de wedstrijd gewonnen hebben.
Toch een goede prestatie op zich al was het jammer dat je zo direct uit het tornooi ligt.

Later op de dag mochten Dieter en ik dubbelen. In onze eerste dubbel mochten we het opnemen tegen Steve Mahieu en Mathijs Druart. Dieter en ik speelden een zeer moeizame wedstrijd, we draaiden niet goed samen en konden heel moeilijk de aanval vinden. We verloren de wedstrijd in 2 sets.
Daarna mochten we het opnemen tegen een frans duo, zij speelden zeer snel en hadden een uitstekende schijnbeweging in huis. Toch wisten we hier wel goed de aanval te vinden en kenden we eigenlijk weinig problemen. We konden de partij winnen in 2 sets.
Tot slot moesten we het nog opnemen tegen Wouter Naert en Stijn Meireman, zij hadden reeds 2 wedstrijden gewonnen, mochten wij van hen winnen konden we alsnog doorgaan. We gingen goed van start en namen een kleine voorsprong. Naar het einde van de set toe konden we de voorsprong niet behouden en moesten we de set nipt laten gaan. In de tweede set was het eigenlijk het omgekeerde scenario, we speelden nog steeds goed maar toch kwamen we op een achterstand. Maar op het einde van de set konden we wat foutjes afdwingen en zo naar een beslissende 3de set gaan. In die derde set speelden we een stuk minder. Een reeks directe fouten aan onze kant was de oorzaak van een te grote achterstand. We kwamen nog iets terug maar konden nooit aanspraken maken op de set.
Een iets teleurstellend resultaat in de dubbel, we speelden niet ons beste spel en hadden toch iets meer verwacht. Volgende week in Gullegem zal het beter moeten!

Op zondag mocht ik dan aantreden in het gemengd dubbel. Ann-Sofie en ik zaten in een poule van 3. Als eerste wedstrijd namen we het op tegen Judith De Rycke en Jeroen Roeimans. We gaven weinig tot niets weg en konden vlot de partij winnen in 2 sets met 21-11 en 21-10. In onze tweede wedstrijd moesten we het opnemen tegen Jonas Maes en Charlotte Phillips. Hier gingen we zeer geconcentreerd van start en namen we vlot de eerste set. In de tweede set speelden we met een pak minder concentratie met als gevolg dat we de set verloren. In de derde set terug het vizier op scherp. We namen ook vlot de derde set voor ons rekening. Zo hadden we onze poule gewonnen en mochten het daarna opnemen tegen eerste reekshoofd Joeri Robin en Sofie Van Praet. Een sterk duo waar we weinig konden tegen beginnen. We speelden zeker niet ons beste spel en dit was wel nodig om van hen te winnen. We verloren de partij in 2sets.
Om nog aanspraak te maken op de tweede plaats moesten we nog zien te winnen van Johan Muller en Els Clottens. In de eerste set speelden we veel te slap, te relaxed. We verloren dan ook de set. In de tweede set pepten we onszelf op en konden we de set overtuigend naar ons toe trekken. Zo bleven we doorgaan om ook de derde set te nemen.
Zo eindigden we toch wel verdiend op de tweede plaats. Al bij al toch een mooi resultaat al hadden we misschien meer moeten vechten voor de eerste?

Over het geheel gezien een redelijk tornooi gespeeld, een dubbel gevoel over de enkel, goed gespeeld maar toch direct eruit. De dubbel ietswat teleurstellend als je weet dat we veel beter kunnen. En de mix een resultaat wat ik vooraf zowat in gedachten had.
Hopelijk kunnen we volgende week in Gullegem nog een betere prestatie leveren.

Geplaatst onder: Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Tornooi Torhout 2007
Pluimplukkers 2G – Damme 1G : 5-3 Door Geert om 08:42 18/12/2007

Op zondagavond 16 december om 19.00u stond de laatste competitiewedstrijd van de gemengde competitie op het programma. We mochten het opnemen tegen de Pluimplukkers. Door de blessure van Kim gingen we de strijd aan met Anne, Nathalie, Dieter en ik.

In het herendubbel mochten we het opnemen tegen Geert Gabriël en Simon Van Gastel. De dames mochten het opnemen tegen Tanja Vervust en Leen Vangroenweghe. Dieter en ik speelden goed en maakten enkele goede punten. De score bleef lang gelijkopgaand echter moesten we nipt de set laten gaan met 21-18. In de tweede set was het ongeveer hetzelfde scenario, we kwamen op een kleine achterstand waardoor we probeerden iets te snel te forceren en gingen we soms onnodig in de fout. Ook de tweede set moesten we nipt laten gaan, dit met 21-19. De dames hadden ondertussen ook het beste gegeven, de eerste set werd echter duidelijk beslist in het voordeel van de pluimplukkers, dit met 21-13. In de tweede set gingen onze dames goed mee maar moesten ook deze set laten gaan met 21-19.

Tussenstand 2-0. Niet echt een goede start, toch was er het vertrouwen dat we de situatie konden rechttrekken.

Dieter en Nathalie gingen daarna van start met de enkels. Dieter mocht het opnemen tegen Roald Goossens, Nathalie tegen Bieke Vandecaveye. Nathalie maakte er een ware triomftocht van en maakte alle punten. De eerste set was snel beslist met 13-21. In de tweede set werd het tempo wat omlaag gehaald, toch was het nog genoeg om ook die set veilig te stellen met 18-21. Dieter kreeg het een stuk moeilijker, in de eerste set kende Dieter een schitterende start. Dieter kwam op een comfortabele voorsprong die hij niet meer uit handen gaf, hij won de eerste set met 14-21. In de tweede set was het Roald die de beste start had, Dieter kwam op een kleine achterstand. Toch werd deze goed weggewerkt en kwam Dieter terug op een voorsprong. Jammer genoeg kon hij deze niet vasthouden en moest hij de tweede set laten gaan met 21-19. In de derde set ging het lang gelijk op, er werd nooit een grote kloof geslagen. Het was duidelijk dat beide spelers aan elkaar gewaagd waren, toch wist Roald de set te pakken met 21-18.

Tussenstand 3-1. Het werd al iets moeilijker om nog met de winst te gaan lopen, toch bleven we vechten.

Ik mocht het dan opnemen tegen Geert Gabriël, Anne tegen Leen. Ik begon goed geconcentreerd aan mijn wedstrijd met een goed strijdplan voor ogen. In de eerste set ging het gelijk op tot aan de helft, dan kon ik een kloof slaan en de voorsprong behouden. Ik won de eerste set met 17-21. In het begin van de tweede set keek al snel tegen een achterstand aan van 6 punten, het hoofd en de fysiek wilden wel, echter de vermoeidheid sloeg op mijn benen (na ook al smorgens 3 competitiewedstrijden gespeeld te hebben). Toch bleef ik geconcentreerd en vocht voor wat ik waard was, ik kwam terug op gelijke hoogte. Daarna was het doel simpel, de klus klaren in 2 sets, ik ging iets sneller spelen waardoor ik terug een voorsprong kon nemen. Ook de tweede set kon dan vrij gemakkelijk winnen met 16-21. Ondertussen had Anne al gedaan met haar partij, in de eerste set kon ze weinig inbrengen in het spel van Leen, ze verloor de set met 21-8. In de tweede set bood Anne een stuk meer weerwerk, de score ging lang gelijk op, toch wist Leen ook de tweede set te nemen met 21-18.

Tussenstand 4-2. Winnen kon niet meer, dus moest er een gelijkspel behaald worden.

Dieter en Nathalie mochten het opnemen tegen Simon en Bieke, Anne en ik tegen Roald en Tanja. Nathalie en Dieter speelden een goede partij, de eerste set werd een fel bevochten set. Jammer genoeg moesten ze deze nipt laten gaan met 23-21. In de tweede set werd er goed tacktish gespeeld door Simon en Bieke en kwamen Dieter en Nathalie op een achterstand. Deze achterstand konden ze niet meer goed maken, ze verloren de tweede set met 21-10. Anne en ik kenden een uitermate goede start, we speelden geconcentreerd en Anne was dodelijk aan het net, iedere pluim die ze kreeg wist ze af te maken. We wonnen de set met 9-21. In de tweede set speelden Roald en Tanja iets meer aanvallend en kwamen niet genoeg uit de verdediging, we kwamen op een kleine achterstand. Toch wisten we naar het einde van de set toe deze achterstand weg te werken en verlengingen te halen. We konden uiteindelijk ook de tweede set winnen met 22-20.

Eindstand 5-3. Misschien een terechte uitslag, al vond ik hier een 4-4 meer op zijn plaats.

Hiermee is de gemengde competitie alweer afgelopen voor dit seizoen. Ons doel is met glans bereikt, we waren immers 2 speeldagen voor einde zeker van de titel.

In januari start de herencompetitie welke ook zeker voor spektakel zal zorgen, door onze stijging naar 2de liga is het echt een reeks om naar uit te kijken. Hopelijk is iedereen terug fit tegen dan en kunnen we er een leuke competitie van maken.

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties uitgeschakeld voor Pluimplukkers 2G – Damme 1G : 5-3
DZ99 2G – Damme 1G : 5-3 Door Geert om 16:03 08/12/2007

Op zaterdagmorgen 9.00u (!) stond de wedstrijd DZ99-Damme op het programma, een wedstrijd die er voor ons niet meer toe deed maar voor DZ99 des te meer. DZ99 doet namelijk alles om het behoud te verzekeren en wisten afgelopen donderdag een punt te pakken bij De mintons. We speelden met Anton, Kim, Anne ik.

In het herendubbel mochten we het opnemen tegen Matthijs Druart en Kristof Plankaert. De eerste set gingen we uitstekend van start, we speelden een hoog tempo en namen direct een mooi voorsprong. We wonnen de set met 15-21. In de tweede set speelden we echter een stuk minder, lager tempo en teveel persoonlijke fouten aan onze kant, we verloren de set dan ook. In de derde set terug het vizier in de goede richting en opnieuw namen we een bliksemstart, we kwamen een 9-2 voor en gaven de voorsprong niet meer weg. We wonnen de derde set met 13-21. Bij de dames ging het een stuk minder, Anne en Kim moesten het opnemen tegen Griet De Graeve en Justine Vercruysse. In de eerste set konden ze niet het spel spelen wat nodig was om het de dames echt moeilijk te maken, ze verloren de eerste set met 21-16. In de tweede set gingen ze een stuk beter van start, onze dames namen een voorsprong van 11-4. Jammer genoeg wisten ze met deze voorsprong geen raad en speelden ze plots een heel stuk minder, de voorsprong werd weggewerkt en ook de tweede set werd verloren met 21-16.

Tussenstand 1-1. Niets gebeurd en op naar de enkels.

In de enkels mocht Anton het opnemen tegen Kristof. In de eerste set wist Anton absoluut zijn ritme niet te vinden, maakte heel wat fouten en had het zeer lastig. Toch wist hij de set te winnen met 21-18 en een grote opluchting was te lezen van Anton’s gezicht. In de tweede set had hij nog wat moeite met het binnenhouden van de shuttle maar het ging al een stuk vlotter, Anton dicteerde zoals we gewoon zijn. De tweede set werd 21-13. Ondertussen was Kim bezig aan haar enkel tegen Lien Herreman. Kim wist dat het een zware partij ging worden maar ging vol goede moed van start. In de eerste set moest ze toch haar meerdere herkennen in de goed gemotiveerde Lien. Ze verloor de eerste set met 21-14. De tweede set was ongeveer hetzelfde scenario als de eerste, Kim probeerde wel maar heel wat shuttles kwamen terug. Ook de tweede set ging verloren met 21-14.

Tussenstand 2-2.

In de tweede enkels mocht ik het opnemen tegen Matthijs. Ik ging als een speer van start en nam een 9-0 voorsprong. De motivatie bij de tegenstander was bij momenten ver te zoeken terwijl ik goed stond te spelen en gemotiveerd was om een goed resultaat neer te zetten. Ik won de set uiteindelijk met 4-21!! In de tweede set ging het een stuk moeilijker, zoals ik had verwacht. Matthijs bood goed tegenwerk, het werd 8-11. Vol concentratie terug van start en ik ging naar een 19-11 voorsprong. Ik won dan ook de set met 13-21. Ook Anne was ondertussen aan haar enkel bezig tegen Griet. In de eerste set ging Anne zeer goed mee, ze maakte enkele mooie punten. Jammer genoeg moest ze nipt de duimen leggen voor Griet, ze verloor de eerste set met 22-20. In de tweede set was de motivatie bij Anne een stuk minder, terwijl Griet steeds beter ging spelen. Het werd 21-8 in de tweede set.

Tussenstand 3-3. De dames waren niet echt in form vandaag, dat was ondertussen wel duidelijk.

In het eerste gemengd mochten Anton en Kim het opnemen tegen Mathias Raepsaet en Justine. In een spannende eerste set maakten beiden partijen mooie punten. Gelukkig voor Damme konden Anton en Kim de set pakken met 22-20. In de tweede set ging het een stuk minder, Anton en Kim kwamen op een te grote achterstand en konden dit niet meer goed maken, ze verloren de set met 21-12. In de derde set waren ze terug aan elkaar gewaagd, toch waren het Matthias en Justine die de set wisten binnen te halen. De derde set werd verloren met 21-17. In de tweede mix mochten Anne en ik het opnemen tegen Lien en Kristof. In de eerste set kwamen we teveel in verdediging. Er werd een tacktisch sterk spel gespeeld van DZ99 waar ik weinig kon aan doen. De eerste set verloren met 21-15. In de tweede set moest het beter en moesten we meer aanvallen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Heel wat shuttles gingen Anne’s richting uit en we kwamen maar niet uit de verdeding. Toch gaven we alles maar kwamen we net te kort, we verloren de set met 21-17.

Eindstand 5-3. Zo is onze eerste nederlaag een feit en mijn 2de verlies in de competitie ook.

Voor ons was dit van weinig belang, echter voor DZ99 was dit een gouden zaak. Hiermee komen ze op gelijke hoogte als de pluimplukkers. Als wij volgende week weten te winnen van de pluimplukkers is DZ99 zeker van behoud en bestaat de kans dat de pluimplukkers zakken (indien Olve dan weet te winnen van Waregem). Het geeft aan dat het een zeer spannende reeks is en dat alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn en vooral, dat wij er eigenlijk goed bovenuitsteken!

Geplaatst onder: Mix Competitie   Reacties (2)
Vlaamse Kampioenschappen 2007 Door Geert om 15:12 02/12/2007

Op het eerste weekend van december vinden traditiegetrouw altijd de vlaamse kampioenschappen plaats. Dit jaar vond het evenement plaats in Halle. Ik speelde mee in het gemengd met Ann-Sofie Van de Voorde, dubbel met gelegenheidspartner Jeroen Poussele en enkel.

Op zaterdagmorgen mocht ik aantreden in het gemengd tegen eerste reekshoofd Steven Van Loveren en Jessie Ruts. In de eerste set was het wat wennen aan de hal, de tegenstanders en ons eigen spel terug op punt te zetten. Helaas lukte het niet echt, korte punten en weinig rally’s leidden ons tot 21-14 verlies. In de tweede set gingen we beter van start, toch konden we de kleine voorsprong niet vasthouden. We speelden niet goed samen en konden weinig ons eigen spel spelen. We verloren ook de 2de set met 21-13. Een iets wat teleurstellend resultaat, zeker als je weet dat we helemaal niet ons beste spel speelden. Hadden we ons gebruikelijk niveau gehaald konden we hier zeker van gewonnen hebben.

’s Middags mocht ik dan aantreden in het enkel tegen Joeren Poussele. Ik speelde nog altijd niet goed, toch kon ik de eerste set een voorsprong nemen van 5 punten. Naar het einde toe maakte ik het nog onnodig spannend door het tempo te laten zakken, toch won ik de set met 23-21. In de tweede set ging het niet veel beter, toch nam ik terug een voorsprong. Terug werd de voorsprong verkleind en werd het iets spannender. Ik won uiteindelijk ook de 2de set met 21-18. In mijn tweede partij mocht ik het opnemen tegen Birger Abts, een jeugdig kereltje van de topsportschool met grote verwachtingen. In de eerste set speelde ik nog altijd mijn slechte spel en verloor dan ook met 21-16. In de tweede set speelde ik terug op het niveau zoals het moest en kon ik nipt de set winnen met 22-20. In de derde set ging ik verder met het goede spel, ik speelde goed, maakte weinig directe fouten en kon de langere rally’s naar mij toe trekken. Toch bleef het spannend maar gelukkig kon ik de set winnen met 21-19. Een mooie overwinning, wat ik aanvankelijk niet gedacht had. Daarna mocht ik het opnemen tegen Joeri Robin, het 5de reekshoofd. In de eerste set ging ik uitermate goed van start. De fouten stapelden zich op bij Joeri en hij kwam er niet aan te pas, ik won gemakkelijk met 21-11. In de tweede set ging Joeri een stuk beter spelen, ik maakte enkele domme foutjes en moest de set laten gaan met 21-16. In de derde set ging het lang gelijk op, ik kwam uiteindelijk op een kleine achterstand maar had steeds het gevoel er terug bij te kunnen. Toch verloor ik de set met 21-16.
Al bij al een mooie prestatie in het enkel. Vooraf had ik niet gedacht dat ik 2 rondes zou overleven, ik speelde terug goed en dat geeft me een goed gevoel en vertrouwen voor mijn enkel.

’s Avonds mocht ik dan aantreden in het dubbel met Jeroen. Onze eerste partij werd een walkover en dus mochten we direct aantreden in de 2de ronde tegen Wouter Naert en Stijn Meireman. De eerste ging vrij snel, we konden weinig beginnen en zaten te snel in de verdediging. Het was ook duidelijk dat het onze eerste wedstrijd samen was. We verloren de set met 21-9. De tweede set ging het al iets beter, toch konden we weinig forceren tegen het sterk aanvallende duo aan de overkant, we verloren de tweede set met 21-14.

Toch een redelijk tornooi gespeeld met name in mijn enkel, iets wat teleurgesteld in het gemengd maar zo een eerste partij is altijd moeilijk. Stilaan begint mijn enkel steeds te verbeteren en brengt de training op mijn enkel het gewenste resultaat.

Geplaatst onder: Badminton,Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Vlaamse Kampioenschappen 2007

Blog menu




Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje