Blog  
 Page Blog
Blog » Tornooi 4Ghent 2012

Tornooi 4Ghent 2012 Door Geert om 22:10 21/05/2012

De eerste zaterdag van mei, naar jaarlijkse gewoonte, tijd voor het tornooi van 4ghent. Dit jaar speelde ik alleen mee in het gemengd dubbel met Kim. We werden ingedeelde in poule A en kregen het niet gemakkelijk.

In onze eerste wedstrijd moesten we het opnemen tegen ons “zwart beest”, Jeroen Van Gerwen en Maaike Pollet. Een koppel waar we nog niet van gewonnen hadden, maar steeds nipt verloren. Deze keer gingen we niet zo best van start, we verloren vrij snel de eerste set met 14-21. Echter wonnen we daarna even goed de tweede set met 21-12. In de derde set kwamen we aanvankelijk wat op achterstand en werd het moeilijk om terug bij te komen, we verloren opnieuw nipt de partij met 17-21.

De teleurstelling was merkbaar en het geloof was even weg. We begonnen dan ook matig aan de volgende partij tegen eerste reekshoofd Thibaut Vanneste en Caro Neyrinck. Een koppel waar we reeds meerdere keren van gewonnen hadden en normaal een haalbare kaart. We speelden niet 100% en dat was merkbaar. De eerste set werd verloren met 10-21. De tweede set wonnen we nipt met 21-18. De derde set werd verloren met 15-21.

Als laatste wedstrijd mochten we het opnemen tegen Bert Melkebeke en Sarah Vander Massen. Hier was het even afwachten, maar vrij snel bleek dat we toch de betere waren. We wonnen deze partij overtuigend en vlot met 21-13 en 21-9.

Persoonlijke conclusie: de teleurstelling na het verlies in onze eerste partij was vrij groot, jammer genoeg speelden we niet op waarde in de tweede partij naar mijn gevoel. Dit waren zeker niet onze beste wedstrijden. In de derde partij wisten we dan wel weer goed te spelen en lieten we weinig kansen liggen, al had deze partij geen belang meer voor ons beiden.

Geplaatst onder: Badminton,Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Tornooi 4Ghent 2012
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje