Blog  
 Page Blog
Blog » Provinciale Kampioenschappen 2011

Provinciale Kampioenschappen 2011 Door Geert om 20:57 06/11/2011

Traditiegetrouw staat er op het eerste weekend van november de provinciale kampioenschappen op het programma. Na een paar jaar afwezigheid deed ik terug eens mee.
Ik speelde mee in het enkel en in het gemengd met Kim.

In mijn eerste enkel partij mocht ik het opnemen tegen Johan Muller. Ik begon wat aarzelend maar kon vervolgens toch vlot de eerste set winnen. In de tweede set nam ik vrij snel een voorsprong en won ik de partij al bij al vrij eenvoudig met 21-14 en 21-8. In de tweede wedstrijd moest ik het opnemen tegen 2de reekshoofd Laurens Pluquet. Ik begon zeer slecht en maakte teveel directe fouten. De eerste set verloor ik met 12-21. Ook in de tweede set wist ik mijn directe fouten niet te beperken, ik verloor zo kansloos met 13-21.

Op zondag mochten we dan aantreden in het gemengd. Onze eerste wedstrijd werd een walkover, hierdoor mochten we het direct opnemen tegen titel kandidaat Geoffrey Lamont en Lynn Sioncke. We wisten vrij goed te starten maar konden geen voorsprong nemen, we kwamen ook niet op een grote achterstand. Toch verloren we de eerste set met 17-21. In de tweede zowat hetzelfde spelbeeld. We maakten goede punten, maar kregen ook snelle punten tegen. Ook de tweede verloren we uiteindelijk nipt met 17-21. Geoffrey en Lynn wisten daarna het tornooi te winnen.

Persoonlijke conclusie: in het enkel mis ik duidelijk wedstrijdritme op dit niveau. Ik maakte teveel fouten vermoedelijk door het hogere tempo. In het gemengd speelde ik zeker niet slecht. We speelden tactisch niet altijd even sterk, maar ook hier missen we duidelijk wat wedstrijdritme. Het was dan ook terug een hele tijd geleden dat ik nog eens meedeed aan dergelijk tornooi.

Geplaatst onder: Badminton,Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Provinciale Kampioenschappen 2011
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje