Blog  
 Page Blog
Blog » Funtornooi Lebad 2008

Funtornooi Lebad 2008 Door Geert om 15:10 30/06/2008

Op zaterdag 28 juni 2008 vond het funtornooi van Lebad terug plaats, ik deed mee voor de 2de maal in een team met Anne Stoel, Ann-Sophie Van de Voorde en Dieter De Weert.

We speelden 3 ontmoetingen waarin ik iedere keer een enkel, dubbel en mix speelde. Iedere wedstrijd werd beslecht in 1 set tot 21 punten.
Ik mijn eerste wedstrijd mocht ik het opnemen tegen Gerrit Scholiers (A speler), na een matig opwarming en een flauwe start stond ik vrij snel op een achterstand. Ik verloor de partij met 11-21. In het dubbel met Dieter tegen Gerrit en Wout Naessens was het een stuk spannender, we verloren echter toch nipt met 20-22. In het gemengd mochten Anne en ik het dan openemen tegen Wout en Sabine Devooght (A speler). Ook hier kwamen we net tekort en verloren met 19-21.
Een matige start van het tornooi kan je zeggen, al speelde ik wel 3 keer tegenover een A speler.

In de tweede ontmoeting mocht ik het in mijn enkel opnemen tegen Sven Vlerick (A speler). Ondertussen had ik toch al wat meer ritme en begon vrij goed aan de wedstrijd. Ik kwam snel een 5 tal punten voor en kon deze lang vasthouden. Zonder echt heel goed te spelen won ik de partij met 21-16. In de dubbel namen Dieter en ik het dan op tegen Kristof Devriendt (A speler) en Sam Castelijn. Hier begonnen we beiden goed aan de partij, we namen een kleine voorsprong. Toch vielen we iets terug en kwamen op een kleine achterstand op 12-16. Uiteindelijk terug volle concentratie en namen we de partij met 21-19. In het gemengd speelden Ann-Sophie en ik tegen Kristof en Steffy Daemen (beide A spelers), een leuke partij dus. We speelden goed en maakten vrij weinig fouten.
Het score verloop ging dan ook gelijkopgaand. Toch verloren we nipt de partij met 20-22, maar toch eens lekker gespeeld.

In de derde ontmoeting speelde ik een enkel tegen Dries Lauwsers (die normaal A zou worden). Ik ging goed mee tot 10-11, maar na het draaien van kant maakte ik teveel directe fouten. Ik verloor de partij met 16-21.
In het dubbel speelden Dieter en ik tegen Dries en Jan Cogny, hier een beetje hetzelfde scenario als in onze vorige dubbel, we starten goed maar konden de voorsprong niet vasthouden. Toch kwamen we ook hier op het einde terug op voorsprong en namen de partij met 21-19. Tot slot van de dag speelde ik nog een mixje met Steffy Daemen (A speler) aan mijn zijde tegen Dries en Sofie Van Praet (beide toekomstige A spelers). Hoog niveau werd er niet gespeeld na zo een lange dag, we kwamen op een mooie voorsprong van 20-16. Toch wonnen we set maar in verlengingen met 22-20.

Ook deze keer was het een leuke ervaring om eens tegen en met A spelers te spelen, zelf speelde ik niet echt super maar won toch enkele mooie partijen.

Geplaatst onder: Badminton,Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Funtornooi Lebad 2008
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje