Blog  
 Page Blog
Blog » Badminton spectaculaire foto’s

Badminton spectaculaire foto’s Door Geert om 17:37 06/03/2009

Zoals iedere badmintonliefhebber wel weet zijn er doorheen het seizoen enkele tornooien en kampioenschappen voor de topspelers. De meeste tornooien probeer ik op de voet te volgen, en daarbij deze periode in het bijzonder. Momenteel vind de All England plaats in Birmingham, dit is het oudste (nu toe aan zijn 99ste editie) en meest prestieuze tornooi uit de badmintongeschiedenis. Je kan het vergelijken met Wimbledon in het tennis, iedereen wil er aan meedoen, iedereen wil het winnen.
Nu bij het volgen van deze tornooien kom ik soms wel eens zeer spectaculaire foto’s tegen.
Die foto’s zal ik vanaf nu proberen ook op mijn blog te zetten.


All England 2009 - Tan Boon Heong

Op deze foto zie je Tan Boon Heong (links) en Koo Kien Keat (rechts), waarbij Tan in een nogal mooie evenwichtspositie staat vind ik 🙂
Koo en Tan komen uit voor Malaysië en vormen een vast duo, en stonden ooit nummer 1 van de wereld. Deze foto is van op de All England 2009 – Ronde 1

Hong Kong Open 2008 - Jung Jae Sung.gif

Op deze foto zie je Jung Jae Sung, de vaste dubbelpartner van Lee Yong Dae. Hier zie je hem in actie op de Hong Kong Open 2008. Persoonlijk vind ik het zeer knap om zo hoog (boven het net?) met je voet te komen als je weet dat hij zelf “maar” 1m 68cm is.

Super Series Masters 2008 - Lee Yong Dae

Deze foto is niet zo spectaculair, maar wel een hele mooie qua kleuren en wie erop staat. De finalisten van het heren dubbelspel op de Super Series Masters Final: Lee Yong Dae (Olympisch kampioen gemengd) en Jung Jae Sung (zij verloren de finale van Tan Boon Heong en Koo Kien Keat, foto hierboven).
 

Geplaatst onder: Badminton   Reacties uitgeschakeld voor Badminton spectaculaire foto’s
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje