Blog  
 Page Blog
Blog » Aanvang nieuw seizoen 2010-2011

Aanvang nieuw seizoen 2010-2011 Door Geert om 12:35 05/08/2010

Begin augustus, zoals jaarlijks de tijd om de trainingen te hervatten. Veel meer dan een paar keer gaan lopen en af en toe eens wat recreatief badminton is er niet van gekomen. Er is dus terug wat ruimte voor verbetering en training op vlak van snelheid, techniek en tactiek. De trainingen worden deze keer ambitieus ingezet met als eerste een test op onze fysieke gesteldheid. Hopelijk kunnen we onze trainingsmaand augustus afwerken zonder blessures op te lopen kunnen we vol aan de bak in onze eerste wedstrijd van het seizoen Damme 1G – Zwijndrecht 1G.

Jammer genoeg konden we vorig jaar net niet het behoud verzekeren (mede door de vele blessures) waardoor we dit seizoen terug in 2de liga A vertoeven. Een reeks die niet te onderschatten is en waarin we niets zullen cadeau krijgen, spanning verzekerd lijkt me.

De uitslagen van vorig jaar kan je hier vinden

De kalender voor het nieuwe seizoen kan je hier terugvinden

Ons eerste team zal dit seizoen voornamelijk bestaan uit: Nick, Dieter, Kevin en ik voor de heren. Bij de dames mogen we rekenen op Nathalie, die haar debuut maakt als kapitein, Kim, Anne en Sofie.

Kom dus zeker eens een kijkje nemen op één van de competitiewedstrijden, spektakel verzekerd!!

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties uitgeschakeld voor Aanvang nieuw seizoen 2010-2011
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje