Blog  
 Page Blog
Blog » Voorbeschouwing BC Damme – Mintons

Voorbeschouwing BC Damme – Mintons Door Geert om 13:36 15/11/2007

Zondag 18 November 2007 wordt een cruciale wedstrijd gespeeld om het kampioenschap in 2de liga B.
De huidige situatie: Damme staat aan de leiding, eerste achtervolger zijn De Mintons die volgen op 2 punten.

In de heenronde werd De Mintons – Damme : 4-4. Het was daar duidelijk dat de dames van De Mintons nog wat wedstrijdritme ontbrak en dat wij nog wat te weinig gemengd hadden gespeeld. Met enig geluk konden we daar winnen, maar het moet ook gezegd dat we daar evengoed konden verliezen. Een gelijkspel was dus aanvaardbaar al was het jammer dat we de twee mixen verloren.

In de andere wedstrijden wisten we te overtuigen door van iedereen vlot te winnen, we kenden weinig tegenstand. De Mintons hebben echter verrassend verloren van de pluimplukkers thuis waardoor ze nu 2 punten minder hebben dan ons.
Ook op wedstrijdsaldo staan we er een stuk beter voor, momenteel staan wij op +32 terwijl De Mintons volgen op +14, een mooie kloof dus.

Bij winst zondag slaan we een kloof van 4 punten en zijn we met 1 been kampioen. Toch zullen er in de volgende wedstrijden geen cadeau’s gegeven worden, de ‘mindere’ ploegen zullen vechten voor het behoud en zullen waar nodig misschien sterkere spelers inzetten dan in de terug ronde.

Ook bij een gelijkspel staan we nog aan de leiding, dan blijft de spanning in de reeks en zullen we zeker niet mogen verzwakken naar het einde toe.

Bij een verlies staan we terug gelijk met De Mintons, maar staan we op wedstrijdsaldo nog steeds aan de leiding. Dat we dan moeten vechten voor ieder punt spreekt voor zich.

Ik denk dat het voor iedereen duidelijk is, dat deze wedstrijd zeer belangrijk is. Hopelijk kunnen beide ploegen over een volledig fit team beschikken en kunnen we er een spannende en mooie zondag van maken.
(en het liefst in ons voordeel beëindigen 🙂 )

Kom dus zeker kijken en supporteren : 18 November 2007 – 9.30u – Damme – De Mintons !! 

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties (1)
 1 Reactie

 
Pingback door Geert De Baets.Be - Weblog » Damme - Mintons : 6-2 Om 19:34 19/11/2007
 

[…] zondag 18 November stond dus een hele belangrijke wedstrijd op het programma (zoals je hier kan lezen). De spanning was hoog, de inzet was dan ook de titel in 2de Liga B. Goed op tijd en met een […]

  RSS feed voor reacties op dit bericht.
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje