Blog  
 Page Blog
Blog » Tornooi Pluimplukkers 2008

Tornooi Pluimplukkers 2008 Door Geert om 12:42 22/09/2008

Op zaterdag 20 september 2008 speelde ik mee op het pluimplukkerstornooi. Ik speelde alleen dubbel met Dieter De Weert aangezien we beiden op zondagmorgen competitie hadden. Ons doel was om enkele wedstrijden te winnen en zo ons dubbelspel terug wat aan te scherpen.

In onze eerste wedstrijd mochten we het opnemen tegen Peter De Reu en Johan Muller. We gingen vrij goed van start en speelden goed samen. We wonnen de eerste set met 21-17. In de tweede set ging het nog iets beter, we maakten minder fouten en konden het spel domineren. We wonnen de tweede eenvoudig met 21-12.
In onze volgende wedstrijd moesten we het opnemen tegen David Quadflieg en Jens Rosiers. In de eerste set kon geen van beide koppels uitlopen, de score bleef gelijk en gingen we naar verlengingen. Daarin maakten wij net enkele foutjes en verloren de set met 20-22. Toch had ik het gevoel beter te kunnen en dat we de partij alsnog konden winnen. Met een tempo’tje hoger begonnen we aan de 2de set. Daarin kwamen we al snel op een voorsprong van 5 punten, die we langzaam konden uitbouwen. We wonnen de set gemakkelijk met 21-11. In de derde set was het terug een moeilijke start. Na het wisselen van speelhelft maakten we enkele belangrijke punten en konden zo een 4 tal punten voorsprong nemen. Deze gaven we niet meer af en wonnen de set met 21-16.
In de halve finale moesten we het dan opnemen tegen Kris Dendoncker en Arno Vandenhoucke. Dat het geen gemakkelijke partij ging worden was zeker. In de eerste set maakten we teveel fouten en speelden we zeker niet tactisch genoeg. We stonden snel achter en verloren de set met 10-21. In de tweede set gingen we aanvankelijk goed mee. Echter konden we niet bijblijven en moesten onze tegenstanders laten gaan. We verloren ook de tweede set met 11-21.

Hierbij was het tornooi afgelopen en hadden we toch een halve finale bereikt. Ook ons dubbelspel was zeker niet slecht, naar aanloop van de competitiewedstrijd op zondag. We mogen best wel tevreden zijn over het geheel.

Geplaatst onder: Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Tornooi Pluimplukkers 2008
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje