Blog  
 Page Blog
Blog » Tornooi Oudegem

Tornooi Oudegem Door Geert om 17:03 08/04/2007

Op het druk bezette tornooi van Oudegem speelde ik alledrie de disciplines.

De enkel verloor ik maar nipt van Ronny Hoefkens, die dit seizoen net gezakt is van A naar B1, maar nog steeds zijn trukken, snelheid en slagen niet verleerd is.
In de Herendubbel speelde ik met mijn competitiepartner Dieter De Weert, we speelde zelf een redelijk partij en maakten zelf weinig fouten, echter waren onze tegenstanders zeer solide en hielden zij goed de aanval, waardoor we de partij moesten laten gaan.
In het gemengd dubbel speelde ik met Ann-Sofie Van de Voorde, een zeer goede B1 dame, het was dus een ganse eer voor mij, ik deed mijn uiterste best, al was duidelijk dat we in onze eerste partij aan elkaar moesten wennen, toch konden we de partij nipt winnen van Roald Goosens en Lynn Sioncke. In onze tweede partij speelden we al een stuk beter en met name de eerste set ging zeer vlot met 21-4 naar ons. Helaas konden we die lijn niet verder zetten en moesten we de partij nipt laten gaan in 3 set, zeer jammer, ik had graag de partij gewonnen.

Alle partijen waren zeer leuk om spelen, helaas waren het er niet zoveel. Maar in geen enkele partij werd ik weggespeeld en konden we zelfs winnen, dit geeft voor mij toch aan dat ik groeiende ben in de B1.

Geplaatst onder: Tornooien   Reacties uitgeschakeld voor Tornooi Oudegem
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje