Blog  
 Page Blog
Blog » Eikenlo 1G Kampioen in 3de liga B!!

Eikenlo 1G Kampioen in 3de liga B!! Door Geert om 22:30 17/12/2013

15 december 2013, niet alleen mijn verjaardag, maar ook stond de wedstrijd Mintons 2G – Oudegem 1G op het programma in 3de liga B. Een belangrijke match voor Eikenlo 1G!?!

Hoe?

Doorheen het seizoen verloor Eikenlo 1G slechts 2 ontmoetingen, op Royal Antwerpen en in het hol van de leeuw in Oudegem. Er werd slechts 2 keer gelijkgespeeld, in Merchtem en thuis tegen Oudegem konden we de winst net niet pakken. We verloren bijgevolg geen enkele keer thuis en zijn daarmee de enige ploeg die thuis ongeslagen blijft! Oudegem verloor eveneens 2 wedstrijden en speelde 2 keer gelijk. Bij een verlies of een gelijkspel in Mintons 2G – Oudegem 1G was Eikenlo 1G absoluut zeker van de titel. Echter kon er vanuit gegaan worden dat Oudegem de ontmoeting wel zou winnen, de vraag was alleen met welke uitslag?

  • Bij 0-8 zou Oudegem 1 wedstrijd meer gewonnen hebben dan Eikenlo en daarmee kampioen zijn.
  • Bij 1-7 zou Oudegem en Eikenlo gelijk staan in gewonnen/verloren wedstrijden en zouden de sets doorslaggevend zijn, daarbij was het set-saldo van Eikenlo beter en zou Mix 1 dan ook kampioen zijn.
  • Bij iedere mindere overwinning van Oudegem is Eikenlo kampioen

Zondag 15 december 17:52u!

De wedstrijd Mintons 2G – Oudegem 1G is reeds enige tijd afgelopen en de score komt online, Oudegem wint de ontmoeting met … 2-6!
Hierdoor komt Mix 1 op 1 gewonnen wedstrijd meer te staan en mag zich

officieel KAMPIOEN noemen van 3de liga B!

Een mooier verjaardagscadeau voor kapitein Geert was niet mogelijk en alle reden voor een feestje …

Eikenlo1G Kampioen 3de Liga B!

Geschiedenis voor Eikenlo BC

Door het kampioenschap komt Eikenlo 1G volgend seizoen uit in 2de liga en wordt er meteen geschiedenis geschreven. Nog nooit eerder speelde een competitieploeg uit Eeklo zo hoog! Iedereen mag dus absoluut trots zijn op zijn/haar prestaties!


Geschiedenis

Statistieken

vinkje Als team wist niemand Eikenlo 1G te verslaan in Eeklo!
Statistieken
vinkje Valentine mocht zich tot enkel kampioene kronen dit seizoen!
vinkje Kim verloor geen enkele mix wedstrijd over het gehele seizoen!
vinkje Geert en Kim verloren geen enkele mix wedstrijd als duo!
vinkje Geert won de meeste wedstrijden dit seizoen!
vinkje Kjell verloor geen enkele wedstrijd over het gehele seizoen!
vinkje Anne won al haar enkel wedstrijden op dames enkel 2 en won eveneens al haar wedstrijden op mix2!
vinkje Eva won al haar dubbels en mix wedstrijden!
vinkje Stijn won al zijn wedstrijden op mix 1!
vinkje Stijn won al zijn wedstrijden op mix 1!
vinkje Kevin won al zijn wedstrijden op mix 2!
vinkje Shane wist al zijn wedstrijden te winnen in de terugronde!

 

Bedankt!

Bij deze wil ik graag ALLE supporters, ingelegde-bus-chauffeurs, toernooi.nl-supporters, harde-kern-supporters, invallers en spelers bedanken voor een memorabel seizoen! Supporters van dienst: hopelijk kunnen we volgend seizoen terug op jullie massale steun rekenen in 2de liga!
buigen_smileybuigen_smileybuigen_smiley

Getekend: een trotse kapitein!

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties (1)
 1 Reactie

 
Pingback door Geert De Baets.Be - Weblog » Samenvatting seizoen 2013-2014 Om 16:23 11/06/2014
 

[…] Met het gemengde team mochten we dus opnieuw aantreden in 3de liga, waarin de wedstrijden gespeeld werden van september tot eind december. Terwijl de herencompetitie over het gehele seizoen plaatsvond, het werd dus een behoorlijke volle competitieagenda voor nieuwjaar. Mijn doelstelling met het gemengde team was vooral meedoen met de top ploegen en waar we kunnen zeker voor een top 3 plaats spelen, echte titel ambities waren er niet meteen, waar wie weet … We begonnen de gemengde competitie uitstekend met 3 uit-overwinningen op rij en namen daardoor de leiding in de tussenstand. Daarna kregen we enkele klappen we verloren zwaar tegen titelkandidaat Antwerp en speelden we 2 maal gelijk. In de terugronde kreeg ik mijn team terug op de rails en lieten we terug enkele overwinningen noteren. Hierdoor kwamen we terug aan de leiding in de tussenstand en werd duidelijk dat titel voor Oudegem zou zijn of voor ons. We verloren in Oudegem met 5-3 en het leek er sterk op dat Oudegem de titel zou pakken. Echter laten zij onverwachts punten liggen en kregen wij nog een minikans op de titel. We haalden alles uit de kast en wonnen onze laatste wedstrijd, hierdoor kwam Oudegem onder druk en konden ze niet overtuigen in hun laatste wedstrijd. Eikenlo 1G werd hierdoor dan ook kampioen in 3de liga! We wonnen het kampioenschap op 1 enkele wedstrijd, zelden gezien! (en nog steeds verbluffend om de competitie zo beslist te zien!) >> lees ook het kampioenenverslag … […]

  RSS feed voor reacties op dit bericht.
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje