Blog  
 Page Blog
Blog » Persoonlijke prestaties

Persoonlijke prestaties Door Geert om 21:07 21/11/2007

De laatste tijd loopt alles zeer vlot. Mijn goede prestaties geven me het nodige zelfvertrouwen, het besef dat ik het wel degelijk kan. Ook de trainer geeft me ten gepaste tijde het nodige vertrouwen en complimenten, samen zorgen we ervoor dat ik steeds beter speel. Daardoor krijg ik ook nog steeds meer plezier in het spelletje en dat is uiteraard leuk.

Ik won overtuigend de heren dubbel en het gemengd op het tornooi van Tielt. In DZ99 won ik ook de heren dubbel. De week daarna mocht ik alweer vieren op de provinciale kampioenschappen, daar won ik het gemengd met Kim. En dat ging niet onopgemerkt voorbij, zonder dat ik het wist werd er een artikel gepubliceerd in De Eeklonaar.
Het volledige artikel kan je hier lezen.
Naast de overwinningen behaalde ik nog enkele finale- en halve finale plaatsen. Het seizoen is nog niet halfweg of ik heb toch al terug een mooi lijstje en bovendien heb ik nu al meer gewonnen dan het volledige vorig seizoen.

Ook in de competitie ben ik ijzersterk bezig dit moment, ik verloor tot nu toe slechts 1 wedstrijd van de 16 en ben daarmee momenteel de sterktehouder in de competitie.
Hier vind je de details van mijn wedstrijden in de competitie.
Met nog 3 wedstrijden te gaan zijn we bijna zeker van de titel, vorig jaar eindigden we nipt op de 2de plaats, dit jaar mag de titel ons niet meer ontsnappen!
Ook in de 2de ploeg heb ik al een paar keer ingevallen en daar ben ik momenteel nog ongeslagen. Hier haal ik 6 op 6.
Deze resultaten kan je hier vinden.

Hopelijk kan ik de goede vorm blijven vasthouden en nog omhoog trekken. Ik voel zelf ook dat ik steeds beter speel maar voel ook dat het nog wat beter kan. Met de hulp van de trainer en de andere spelers kunnen we samen ons niveau zeker nog omhoog halen, hopelijk doen we dat ook. Het is mede door de spelers en de trainer dat ik en de anderen nu zo goed spelen en daarvoor wil ik zeker iedereen bedanken. Laat ons de goede lijn doortrekken!

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie,Tornooien   Reacties (3)
 3 Reacties

 
Reactie door Kim Om 08:05 22/11/2007
 

“De sterktehouder in de competitie” …
Ik doe ook mijn best hoor :p


 
Reactie door Geert Om 08:39 22/11/2007
 

Uiteraard, iedereen doet ongelooflijk zijn best.
En daardoor staan we nu verdiend aan de leiding.
Het is en blijft tenslotte het team-resultaat dat telt en dat zit momenteel wel goed, houden zo dus! 🙂


 
Reactie door Kim Om 10:53 22/11/2007
 

OK snoes 😀

  RSS feed voor reacties op dit bericht.
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje