Blog  
 Page Blog
Blog » Aanvang nieuw seizoen 2009-2010

Aanvang nieuw seizoen 2009-2010 Door Geert om 13:50 03/08/2009

Het is alweer augustus, nog een grote maand en de eerste competitiewedstrijd staat op het programma. Hoog tijd om de nodige voorbereidingen te treffen.
De laatste officiele wedstrijd is al een hele tijd geleden, dus het wedstrijdritme zal ver te zoeken zijn. In tegenstelling tot andere jaren, kwam er dit jaar niet veel in huis om te gaan lopen en om wat te gaan trainen. Echter denk ik wel fysiek fit te zijn, techniek en snelheid zal terug wat opgebouwd moeten worden. Terug serieus trainen is de boodschap en ook dit zal terug even wennen zijn, mijn laatste serieuze training dateert al van het einde van vorige gemengde competitie.

In ieder geval hebben we terug een seizoen om naar uit te kijken, ons verblijf in 1ste liga hebben we vorig jaar kunnen verzekeren met een mooie 3de plaats. Hopelijk kunnen we dit seizoen hetzelfde presteren of eventueel nog iets beter?

De uitslagen van vorig seizoen kan je hier nog eens nakijken

De kalender voor het komende seizoen kan je hier terugvinden

Ons eerste team zal ook dit seizoen voornamelijk bestaan uit dezelfde spelers: Dieter als kapitein, Nick en ik voor de heren. Bij de dames mogen we rekenen op Nathalie en Kim als basis en Anne als reserve.

Kom dus zeker eens een kijkje nemen op één van de competitiewedstrijden, het loont altijd de moeite!

Geplaatst onder: Badminton,Mix Competitie   Reacties uitgeschakeld voor Aanvang nieuw seizoen 2009-2010
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje