Blog  
 Page Blog
Blog » Van Basten terug naar Ajax

Van Basten terug naar Ajax Door Geert om 13:10 27/02/2008

Ik heb bewust een tijdje gewacht met het hier te publiceren dat Marco Van Basten terugkeert naar Ajax, maar nu als hoofdtrainer. Ajax is de laatste tijd veelvuldig in de pers verschenen en je zou gaan twijfelen aan de waarheid van de artikels.

Dat Marco komt lijkt me nu wel een feit, hij heeft getekend en wordt op 5 maart om 11:00 gepresenteerd.

Ik denk dat Ajax hier een goede keuze heeft gemaakt, samen met de terugkeer van Johan Cruyff zou dit Ajax ten goede moeten komen. De vraag is alleen hoe veel willen/zullen ze veranderen en hoeveel tijd dit in beslag neemt vooraleer er echt resultaat te zien is.

Marco en zijn staf lijken me zeer bekwaam om het huidig Ajax in goede banen te leiden en met Johan als technisch directeur (of aangever zoals hij zelf zegt) kan er terug gebouwd worden aan Ajax. En dit lijkt me een mooi vooruitzicht. Het afgelopen jaar is er niet veel gewijzigd en had ik ook niet echt het gevoel dat er grote veranderingen op komst waren.

Een aantal jaar geleden had ik er wel een goed zicht op toen Louis Van Gaal technisch directeur was, hij was de man voor deze job en met zijn liefde voor Ajax zou hij er alles aan gedaan hebben om Ajax terug in de top te brengen. Echter werd hem een veel te korte termijn opgesteld en werd hij te snel de laan uitgestuurd naar mijn mening.

Ik denk dan ook dat dit niet zal gebeuren met de nieuwe staf (al weet je nooit zeker) omdat deze mensen misschien liever gezien zijn bij Ajax, laat ons hopen dat ze in ieder geval de kans krijgen.

Ondertussen doet Ajax het momenteel ook niet zo slecht in de competitie dit seizoen, Ajax staat momenteel alleen op de 2de plaats, wel met een fikse achterstand op PSV. Wel moet ik zeggen dat AZ serieus tegenvalt dit seizoen en dat Feyenoord een mooie sprong voorwaarts heeft gemaakt. Het is dus terug de traditionele top 3 van Nederland.

Logo Ajax

Laat ons hopen dat Marco Ajax terug tot dé nummer één van Nederland kan maken.

Alvast veel succes aan Marco & zijn staf.

Geplaatst onder: Voetbal   Reacties uitgeschakeld voor Van Basten terug naar Ajax
 Geen reacties
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje