Blog  
 Page Blog
Blog » Ronse 1H – Damme 1H : 5-3

Ronse 1H – Damme 1H : 5-3 Door Geert om 13:55 13/04/2007

Vooraf een veel besproken wedstrijd, en met enige stress (de ene wedstrijd al meer dan de andere) werden de dubbels gestart.
De vele (soms onsportieve) supporters kregen wat ze wilden hebben een 3-1 voorsprong, waar het eigenlijk op zijn minst 2-2 hadden moeten staan. Een toch wel zwak optreden van mezelf was hier mee de oorzaak van.

Het werd duidelijk dat alle enkels moesten gewonnen worden nu, en dat dit geen gemakkelijk opdracht zou worden.
Anton kon vlot de partij (toch in 3sets) binnenhalen, Dieter verloor nipt (in 3sets) de partij, Nick kon helaas zijn prestatie van de thuiswedstrijd niet herhalen, en ik kon vlot in 2sets winnen.

Een 5-3 op het bord, het verlies een feit, en de teleurstelling groot.
Ronse heeft nu alles in eigen handen om de titel binnen te halen, en zo zal het mogelijks het 2de seizoen op rij zijn dat Damme H1 nipt naast de titel grijpt.

Geplaatst onder: Heren Competitie   Reacties (2)
 2 Reacties

 
Reactie door Erwin Om 15:03 13/04/2007
 

Beste Geert en co,

Ondanks de nederlaag wil ik jullie toch nog eens bedanken en proficiat wensen voor de boeiende avond badminton die jullie gisteren serveerden in Ronse. Het was een spannende wedstrijd die in de details beslist werd en die inderdaad ook heel anders had kunnen uitdraaien. Dat het gedrag van onze supporters niet altijd even “aangenaam” was kan ik volkomen begrijpen. Voor Wit-Wit was deze situatie echter onverhoopt en het enthousiasme laaide dan ook wel eens (te) hoog op. Toch was het zeker de bedoeling sportief te blijven en was dit niet persoonlijk bedoeld! Hopelijk kunnen we nu de situatie afmaken en slagen jullie er volgend seizoen wel in de titel te halen. Want laat dit duidelijk zijn : intrinsiek verdienen jullie die titel zeker even veel als Wit-Wit.

Een verslagje van “onze” kant (uiteraard een beetje optimistische gestemd 😉 kan je lezen op onze blog. Surf naar http://www.witwit.be en klik door naar “blog”.

Sportieve groeten.


 
Reactie door Geert Om 16:23 16/04/2007
 

Bedankt,

Het is het 2de jaar op rij dat we net naast de titel grijpen, hopeljik hebben we volgend seizoen een tikkeltje meer geluk.

Het ga jullie goed in de volgende wedstrijden en volgend seizoen.

  RSS feed voor reacties op dit bericht.
 

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk.

Blog menu
Links

Archieven

Andere
RSS
Comments RSS

 

  © Geert De BaetsRSS/XML FeedRSS/XML Feed
Foutje